Title Image

TalentOntwikkelProgramma (TOP)

Inzicht krijgen in uw talenten, leren hoe u deze optimaal kunt inzetten om doelen te bereiken én meer energie overhouden?
Kies dan voor ons TalentOntwikkelProgramma (TOP).

Het TalentOntwikkelProgramma (TOP) van Koester de kracht in jezelf! geeft u inzicht in uw talenten, helpt u deze te ontwikkelen én effectief in te zetten bij het bereiken van uw doelen.
In een uitgebreid 4-daags programma gaan wij, volgens het principe van de 3 B’s: Benoemen, Begrijpen en Benutten, aan de slag met uw talenten.

4-daagse training

De eerste drie dagen van de training staan in het teken van uw talenten, uw energieprofiel, een overzicht van uw talentpotentieel, waardevolle oefeningen en uw persoonlijke doelen. Na deze drie dagen kunt u aan de slag met uw huiswerkopdrachten en de theorie in de praktijk toepassen.
Dag 4 is een terugkomdag waarin wij evalueren, ervaringen delen en u de laatste tips geven om op een effectieve manier uw talenten te benutten.
Ideaal voor mensen die op intensieve wijze met hun talenten willen omgaan.
Via info@koesterdekrachtinjezelf.nl kunt u zich aanmelden voor deze training.

90
Inzicht in talenten zorgt voor meer positiviteit en oplossingsgerichtheid
TOP in 1 dag!

Het TalentOntwikkelProgramma (TOP) in 1 dag is een verkorte versie van het uitgebreide programma, in de vorm van een masterclass. Tijdens deze masterclass werken wij ook volgens het principe van de 3 B’s: Benoemen, Begrijpen en Benutten. U ontvangt uw energieprofiel, een overzicht van uw talentpotentieel en u gaat aan de slag met uw persoonlijke doelen. Dit doen wij in een compacte vorm, zodat alle stof binnen één dag aan bod komt. Doordat er met kleine groepen wordt gewerkt (6 – 8 personen), is de stof voor een ieder behapbaar en daardoor een zeer waardevol programma voor iedereen die meer inzicht wil in zijn talenten.
Neem contact met ons op voor de eerstvolgende training.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen die:

  • zijn talenten wil (her)ontdekken, ontwikkelen en effectief in wil zetten;
  • interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling;
  • persoonlijke en zakelijke doelen wil behalen;
  • meer energie wil overhouden
  • en minimaal zes maanden werkervaring heeft.
Werkwijze

Indien u interesse heeft in het TalentOntwikkelProgramma (TOP) kunt u zich hiervoor aanmelden. Nadat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen wordt een telefonische intake ingepland. Tijdens deze telefonische intake worden uw persoonlijke doelen besproken. Vervolgens ontvangt u een online assessment; dit assessment dient u in te vullen zodat uw talentpotentieel gemeten kan worden.

Locatie

De trainingen vinden plaats bij het centraal gelegen WTC te Almere.
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere

Deze locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer, als met de auto. Voor de deelnemers van het TalentOntwikkelProgramma is het mogelijk om gratis te parkeren.

Investering

Top in 1 dag
particulier | € 199,-
aanmelding via organisatie | € 249,-

TOP 4-daags programma
particulier | €  549,-
aanmelding via organisatie | € 649,-

(prijzen zijn inclusief koffie/thee, lunch, wetenschappelijk onderbouwd assessment, energieprofiel, overzicht van uw talentpotentieel, certificaat en overig trainingsmateriaal)

Meld u aan voor TOP in 1 dag: