Title Image

Over ons

Missie en visie

Koester de kracht in jezelf! biedt elke volwassene met de wens zich op persoonlijk of professioneel vlak te ontwikkelen, de kans om hun innerlijke mogelijkheden beter te benutten. Dit doen wij door middel van coaching, training en/of HR advies op maat.
Wij geloven dat elke volwassene die zijn talent optimaal benut, meer profijt heeft en meer successen behaalt in zijn of haar privé en werkleven. Dit zorgt voor een gezonde dosis zelfvertrouwen en duurzame inzetbaarheid.

Hoe wij ons onderscheiden?

  • Betrokken
  • Professioneel
  • Daadkrachtig

BetrokkenVanuit oprechte interesse, persoonlijk contact en (organisatie)sensitiviteit wordt een veilige omgeving gecreëerd zodat een ieder die een traject of training bij Koester de kracht in jezelf! volgt, compleet zichzelf kan zijn. Hierdoor komen wij gemakkelijk tot de kern van het vraagstuk.

Professioneel. Integriteit en ruime aandacht voor het menselijk aspect staan centraal in al onze trajecten. Wij bespreken vooraf de weg die wij bewandelen met onze klanten en nemen hun wensen hier in mee.

Daadkrachtig. Op doortastende en concrete wijze zetten wij ons in bij het behalen van gestelde (organisatie)doelen van onze klanten. Koester de kracht in jezelf! kenmerkt zich door het doorzettingsvermogen en de energieke aanpak, waarbij wij de vuistregel afspraak is afspraak hanteren.