Title Image

HR advies

Speciaal voor organisaties die behoren tot de MKB-sector bieden wij diverse HR-oplossingen op maat. Wij zorgen dat al uw zaken rondom uw personeel goed geregeld zijn, zodat u zich kunt richten op uw core business. Dit doen wij via:

Talentontwikkeling van medewerkers is hierin de rode draad. Het herkennen en optimaal benutten van talenten van medewerkers, zorgt er niet alleen voor dat u geld bespaart (vermindering van verloop en verzuim), maar verhoogt ook de motivatie, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Talentontwikkeling van medewerkers resulteert in:

73
Toename van medewerkersbetrokkenheid
44
Toename van klanttevredenheid
85
Toename van een positief werkklimaat

Interim HR advies

Op zoek naar een HR professional die uw afdeling tijdelijk kan aansturen of ondersteunen? Dan is Koester de kracht in jezelf! een goede keuze.
Wij hebben ervaring met de diverse facetten van HR zoals talentontwikkeling, werving en selectie, verzuimbegeleiding, functioneren en beoordelen, arbo en vitaliteitsvraagstukken. Ook tijdens een reorganisatie of een ander verandertraject, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een interim adviseur.

HR on demand

Bent u een kleine en/of groeiende organisatie zonder HR afdeling? Dan kan HR on demand iets voor u zijn.
Via deze service beschikt u over een HR professional die u kunt inzetten wanneer u (dringende) vragen heeft over uw personeel. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, of bent u benieuwd hoe u een zieke medewerker zo goed mogelijk kan begeleiden?
Wij adviseren u graag!

HR on demand is te verkrijgen via een strippenkaart. Via de strippenkaart voor 10 uur HR advies, kunt u tegen een voordelig tarief gebruik maken van deze dienst. Deze bedraagt € 649,- en is een jaar geldig.

Afdeling HR op afstand

Een goede basis is het halve werk, zeker voor al uw zaken rondom personeel. Daarom is een correcte personeelsadministratie van groot belang.
Wij helpen u bij het opstellen van procedures in het kader van de in-, door- en uitstroom van personeel, stellen arbeidscontracten op, helpen u bij eventuele verzuimbegeleiding en leggen een correcte personeelsadministratie aan. Desgewenst kunnen wij periodiek bij u op kantoor aanwezig zijn om vragen van medewerkers te beantwoorden.

Voor deze dienst bieden wij verschillende abonnementsvormen aan.

 

Talentscan

Benut u de talenten van uw medewerkers al optimaal? Via de talentscan maken wij de talenten binnen uw organisatie zichtbaar en analyseren wij waar het talentpotentieel nog beter benut kan worden. Dit stimuleert onder andere de medewerkersbetrokkenheid en de klanttevredenheid.

Assessments

Assessments zijn een prima tool voor het inzichtelijk maken van talenten en sterke punten van medewerkers. Er zijn diverse assessments op de markt; Koester de kracht in jezelf! heeft er voor gekozen uitsluitend te werken met de assessments van Strengthscope®.


Strengthscope® is het meest complete en innovatieve cloud-based systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Dit assessment is ideaal bij de selectie van geschikt personeel en het functioneren en beoordelen in combinatie met 360 graden feedback.
Daarnaast is Strengthscope® zeer goed te gebruiken bij het herkennen van sterke punten binnen een team en is dit de perfecte aanvulling voor organisaties die op een ‘agile’ manier werken.

Hieronder een greep van enkele organisaties die al gebruik maken van dit systeem dat als enige ter wereld, wetenschappelijk gecertificeerd is door The British Psycological Society: