Title Image

Coaching on the job

Heeft u een leidinggevende functie en bent u benieuwd hoe u uw leiderschapskwaliteiten zo effectief mogelijk kunt inzetten voor uzelf en/of uw team? Ook dan bent u bij Koester de kracht in jezelf! bij het juiste adres.

Bij zakelijke coaching of coaching-on-the-job wordt u begeleid bij het in kaart brengen van uw sterke punten, zodat deze op een effectieve manier ingezet worden waardoor de best mogelijke resultaten worden behaald voor uzelf (en uw team).
Wij maken hierbij regelmatig gebruik van het Strengthscope® assessment. Dit assessment brengt sterke punten in kaart en geeft het verband weer tussen vier typen van leiderschapsgedrag. Daarnaast leert u hoe u talenten van uw medewerkers kunt herkennen en deze optimaal kunt inzetten.

Strengthscope® is het meest complete en innovatieve cloud-based systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Strenghtschope® is in 2006 op de markt gebracht en is het enige sterke punten systeem ter wereld dat wetenschappelijk is gecertificeerd.
Gemeente Amsterdam, Erasmus Universiteit, ING en vele andere organisaties maken al gebruik van dit inzichtelijke systeem.