Title Image

Achtergrond

Koester de kracht in jezelf! is opgericht in september 2016 onder leiding van Cherish Rose.

Over Cherish

Mijn naam is Cherish Rose en vanuit mijn behoefte om anderen te helpen op persoonlijk en zakelijk vlak, heb ik Koester de kracht in jezelf! opgericht.

Ik weet als geen ander hoe het is om op een bepaald moment in je leven vast te lopen en niet weten hoe je uit die vicieuze cirkel komt.
Als alleenstaande moeder van twee dochters (2010 en 2014) lukte het mij niet om alle ballen in de lucht te houden en stortte ik compleet in. Door middel van diverse opleidingen en het in de hand nemen van een coach, ben ik in staat geweest om mijn negatieve patronen te doorbreken en een positief leven voor mijzelf te creëren. Hierdoor hield ik energie over om te werken aan mijn droom: mijn eigen coachings- en trainingsbureau in de vorm van Koester de kracht in jezelf!

A goal without a plan, is just a wish!

Cherish Rose heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van Human Resource Management bij zowel profit- als nonprofitorganisaties. Door de jaren heen heeft zij zich ontplooid tot betrokken sparringpartner en coach voor medewerkers en leidinggevenden. Zij is gewend te communiceren op diverse niveaus en kan hier gemakkelijk tussen schakelen.
Als coach en trainer maakt zij onder andere gebruik van diverse NLP-technieken waardoor binnen zeer korte tijd, grote resultaten worden geboekt. Op deze manier wordt de kracht binnen mensen en organisaties geactiveerd.
Daarnaast is Cherish een certified Strengthscope® Coach en bevoegd om sterke puntenassessments af te nemen gebaseerd op de positieve psychologie.